Tiskové centrum

Archives

Legendární koncert Rádia Blaník bude nově i
v Ostravě

14. 9. 2022

V sobotu 26. listopadu 2022 se poprvé uskuteční velký koncert Rádia Blaník na Moravě. V ostravské Ostravar aréně se mohou fanoušci rádia těšit na vystoupení Heleny Vondráčkové, Anny K, kapel No Name, Čechomor, Slza, zpěváků Michala Hrůzy, Xindla X nebo Standy Hložka. Celým koncertem provede Daniel Rumpík, programový ředitel Rádia Blaník.

Rádio Blaník je proslulé svými jarními narozeninovými koncerty na Konopišti. Letos poprvé se ale uskuteční i jeden velký koncert na Moravě, a ještě ve vnitřních prostorách ostravské Ostravar Arény. V sobotu 26. listopadu dorazí na rádiový koncert takové hvězdy jako Helena Vondráčková, kapela Čechomor, No Name, zpěváci Michal Hrůza a Xindl X, dále Anna K, kapela Slza nebo blanická stálice zpěvák Standa Hložek.

„Rádio Blaník na podzim roku 2020 rozšířilo svoje pokrytí i o Moravu a stalo se tak de facto celoplošnou rádiovou stanicí. Bohužel ale přišel covid a my tak nemohli stanici moravským posluchačům představit v její plné kráse a připravit pro ně nějaký speciální hudební dárek. Nakonec jsme se dočkali letos a o to více se samozřejmě těšíme, protože z hlediska interpretů čeká naše posluchače naprosto hvězdná sestava. Navíc se nám podařilo u koncertu takového rozsahu a s tak bohatým programem udržet velmi příznivou částku za vstupné, která začíná už na necelých dvou stovkách,“ prozrazuje Daniel Rumpík, programový ředitel Rádia Blaník.

Kromě hudebních vystoupení se mohou posluchači Rádia Blaník těšit i na moderátory stanice nebo soutěže o atraktivní ceny. Na místě by mělo být i vysílací studio Rádia Blaník, takže na své si samozřejmě přijdou i ti posluchači, kteří nebudou moct koncert navštívit osobně. Krátké livestreamy pak stanice chystá i na sociální sítě.

Tiskové centrum

MEDIA BOHEMIA a.s.
Bělehradská 299/132
Praha 2


PhDr. Filip Hubáček
mediální zástupce

filip.hubacek@mediabohemia.cz
+420 603 517 811
Společnost Media Bohemia a.s. v rámci plnění povinností vyplývajících ze zákona č.127/2005 Sb. (zákon o elektronických komunikacích), zejména náležitostí daných § 73 odst. 7 a 8 tohoto zákona, oznamuje, že provozuje vysílače pro rozhlasové vysílání v pásmu VKV 87,5 – 108,0 MHz a signál je vysílán včetně doplňkových informací RDS.
+420 224 409 719
Bělehradská 299/132, Praha 2, Czech Republic