Tiskové centrum

Archives

Hitrádia vydají už šesté charitativní CD Srdce, které hraje

30. 11. 2018

Již od roku 2012 vydávají Hitrádia v předvánočním čase charitativní výběrové album. Díky velkému zájmu posluchačů a následným desetitisícovým prodejům se mu v předchozích letech podařilo nashromáždit na pomoc potřebným přes 750 000 korun.

 

Letošní album nese název Srdce, které hraje a posluchači na něm najdou ty aktuálně největší české hity. Také letos poputuje kompletní výtěžek tam, kde jej velmi potřebují. „V roce 2018 jsme se rozhodli pomoci Nadačnímu fondu Dům pro Julii, který chce v České republice vybudovat první dětský lůžkový hospic. Ten by bude nabízet podporu a poradenství rodinám dětí a mladistvých, kteří trpí těžkým onemocněním,“ potvrdila ředitelka programu Hitrádií Markéta Rachmanová.

 

To by samozřejmě nešlo bez velkorysé účasti hvězd. Své singly na charitativní album poskytly kapely Mirai, Kryštof, Chinaski, Slza, ale také Marek Ztracený, David Stypka, Ewa Farna a mnozí další. „Já myslím, že poskytnutí našeho singlu na CD je to nejmenší, co naše kapela může udělat. Jsme rádi, že tak můžeme pomoci někomu, kdo to potřebuje a má to těžší než my,“ potvrdil například zpěvák Mirai Navrátil.

 

Letošní Srdce, které hraje nabídne kromě hitů, které si letos posluchači zamilovali ve vysílání Hitrádií, také unikátní bonusové kousky. „Nově jsme na naše cédéčko zařadili i hity v exkluzivním provedení, jak jste je mohli slyšet v našem mimořádném akustickém projektu City live,“ doplnila Rachmanová.

Do prodeje se album Srdce, které hraje dostalo v závěru listopadu. To dosud poslední bylo vyprodáno během tří týdnů. Přejeme tomu letošnímu podobný úspěch.

Tiskové centrum

MEDIA BOHEMIA a.s.
Bělehradská 299/132
Praha 2


PhDr. Filip Hubáček
mediální zástupce

filip.hubacek@mediabohemia.cz
+420 603 517 811
Společnost Media Bohemia a.s. v rámci plnění povinností vyplývajících ze zákona č.127/2005 Sb. (zákon o elektronických komunikacích), zejména náležitostí daných § 73 odst. 7 a 8 tohoto zákona, oznamuje, že provozuje vysílače pro rozhlasové vysílání v pásmu VKV 87,5 – 108,0 MHz a signál je vysílán včetně doplňkových informací RDS.
+420 224 409 719
Bělehradská 299/132, Praha 2, Czech Republic